Rólunk írták

ZEBRA Golyóstoll

F-301

"Mikor valakinek a kezében Zebra F-301 golyóstollat látok, mindig az jut eszembe, hogy igen, ő volt annyira igényes, hogy egy ilyet vett le a polcról, és nem egy eldobható reklámtollat, vagy egy 10 forintos kínai no-name íróeszközt használ."

SL-F1

"A formája alapján biztosan nem vettem volna meg magamnak, ha nem ajándékba kapom. Ennek ellenére, miután kipróbáltam, nagyon kellemesen csalódtam. A tesztalany egy szürke színű változat, amelynek borítása valamilyen kellemesen matt, de mégis sima, és nem túl hideg tapintású fém. A többi alkatrész krómozottnak tűnik. A fogórész 5 kisebb bemarást tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni hogy az ujjaink csússzanak írás közben. A klipsz elég vastag, kellően rugalmas, és nem műanyag fülre van erősítve, ami jó pont. A toll egy 0,7 mm, kék, fémborítású betéttel érkezett, amelyet több mint 7 éve gyártottak Indonéziában. Bevallom őszintén, hogy mostanában ritkán használom, de meglepett, hogy még mindig tökéletesen lehet írni vele."

H8000

"Magyarországon sokan felismerik formája, illetve jellegzetes kupakja alapján. Népszerűségét valószínűleg alacsony árának, és a japán Zebra cég jó hírnevének köszönheti. A gyártó a bordázott fogórészt, és a 0,5 mm-es volfrám-karbid golyót emeli ki, amely 0,21 mm-es vonalvastagsággal ír. Bár sok helyen eldobható golyóstollként hivatkoznak rá, jó tudni hogy a betét cserélhető, Zebra SH típust kell vásárolnunk hozzá. A tolltest egy műanyag darabból áll. A betét cseréjéhez a toll vége lecsavarható, és a betétet ki lehet húzni. A toll egyetlen fémből készült részét, a kupak felőli tollvéget is le lehet csavarni, de nem érdemes sokat csavargatni, mert könnyen ledarálja a tolltestről a menetet. A műanyag alkatrészek miatt a toll nagyon könnyű. A kis méretű golyó miatt arra számítottam, hogy kellemetlen "karcos" élmény lesz a tollal írni, de szerencsére ez egyáltalán nem így volt."

ZEBRA Zseléstoll

Jimnie

"A tinta rendkívül gyorsan szárad, 2 másodperccel az írás után már alig volt kenhető. Világbajnok eredmény zseléstolltól, ez mindenképpen megérdemel egy pirospontot. Ha ez nem lenne elég, a tinta vízálló is. Az íráskép szép, a tinta rendesen jön a betétből A tollhegy szinte ellenállás nélkül siklik a papíron."Hol tudod megvenni?

A következő áruházláncokban érhetőek el a promóció termékei: